Cars dekbedovertrek is een geweldige verrassing voor kinderen

Duizenden kinderen genieten elke dag van mooie Disneyfilms. Ze nemen de kinderen mee naar een magische wereld, en vertellen vaak een leerzame boodschap. Het populaire Disney boekte de afgelopen jaren onder andere een groot succes met de film Cars. Van deze animatiefilm over levende en pratende auto’s bestaat een uitgebreide merchandise lijn. Zo kun je bijvoorbeeld een stoer Cars dekbedovertrek aanschaffen.

De spannende racewedstrijden van Cars

Cars veroverde in 2006 de bioscopen. Duizenden kinderen genoten met volle teugen van de levende en pratende auto’s. De door een computer gemaakte auto’s in allerlei kleuren zagen er geweldig uit. Het verhaal van Cars speelt zich af in een wereld waar auto’s de dienst uitmaken. Regelmatig vinden er spannende racewedstrijden plaats tussen diverse voertuigen. Een van de auto’s die regelmatig meedoet is de rode racewagen Bliksem McQueen. In het verhaal moet hij het opnemen tegen andere auto’s, die zich niet allemaal even vriendelijk gedragen. Er gaat dan ook heel wat mis voordat Bliksem McQueen uiteindelijk de finish bereikt.

Het Cars dekbedovertrek

Cars is een verhaal dat gaat over doorzettingsvermogen en moed. De boodschap is dat je je droom nooit moet opgeven. Ook met veel pijn en moeite kun je de finish bereiken. Kinderen vinden de film natuurlijk vooral fantastisch door de mooie computeranimaties en kleuren. Zowel jongens en meisjes vinden het waarschijnlijk geweldig om een Cars dekbedovertrek cadeau te krijgen. Het aanbod aan Cars dekbedovertrekken op www.droomcenter.nl is zeer uitgebreid. Zo heb je de keuze uit diverse kleuren, waaronder blauw en rood. Rood is een veelgekozen kleur omdat het hoofdpersonage in de Cars film ook een rode auto is. Veel kinderen vinden het natuurlijk erg stoer om te slapen onder hun idool. Sommige stoere jongens en meiden kiezen juist weer voor blauw. Hoe dan ook vallen ze met dit zijdezachte dekbedovertrek van Cars elke avond heerlijk in slaap.

Comments are closed.