De juiste betonpoer voor jou

Betonpoeren zijn blokken beton van verschillende afmetingen die dienen als fundering van bijvoorbeeld schuren, veranda’s, speeltoestellen en hekken. Je kan kant en klare poeren kopen, maar er zijn ook betonpoeren die op maat gemaakt kunnen worden. De Sierbetononline betonpoeren zijn van de hoogste kwaliteit en worden aangeboden met een concurrerende prijs. Op funderingen kan je geen concessies doen, de levensduur van je constructie hangt hier immers van af.

Wat zijn betonpoeren?

Betonpoeren worden al eeuwen gebruikt om constructies te ondersteunen. Hiermee konden mensen vroeger bijvoorbeeld huizen boven de grond bouwen of op lange houten balken laten rusten. Met betonpoeren wordt het gewicht regelmatig verdeeld. Een betonpoer is meestal rechthoekig van vorm en heeft een gat in het midden waar een paal in geplaatst kan worden. Omdat ze van beton zijn, zijn ze onslijtbaar en dragen de kracht van het gebouw over op de grond. Dit is dus op de lange termijn een zeer goede oplossing. Ook kunnen ze gebruikt worden als windanker.

Welke poer heb ik nodig?

Hoe groter de constructie hoe groter de poer die je nodig hebt. Maak dus eerst een bouwplan en pas de juiste berekeningen toe. Grote gebouwen kunnen betonpoeren nodig hebben van meer dan een meter in doorsnee. Maar kleinere betonpoeren kunnen gebruikt worden bijvoorbeeld voor het plaatsen van een verkeersbord, hekwerk of speeltoestel. Onderling verschillen de poeren ook weer. Sommige hebben alleen een gat zodat je hem zelf kan vullen en anderen hebben meerdere schroefdraden voor extra stevigheid. Het is niet makkelijk om zelf de juiste betonpoer te kiezen. Als je zelf een constructie wilt laten ondersteunen door betonpoeren is het verstandig om informatie te winnen van een expert zoals sierbetononline betonpoeren die je met hun advies kunnen helpen de juiste keuze te maken.

Comments are closed.